Seni Bekliyoruz!
Hacettepe Üniversitesi Tanıtım Günleri bu yıl 29-31 Temmuz tarihleri arasında Beytepe Yerleşkesi'nde gerçekleştirilecek. Hayatın bütün renkleri burada.. Peki ya sen?
Pandemi ve Aile Webinar Serisi- 20 Mayıs 2021

Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Aile ve Tüketici Bilimleri Bölümü tarafından “Pandemi ve Aile” Webinar Serisi kapsamında, 15 Mayıs Uluslararası Aile Günü nedeniyle Doç. Dr. Selda COŞKUNER AKTAŞ'ın moderatörlüğünde, üniversitemiz Nüfus Etütleri Enstitüsü Nüfusbilim Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmet KOÇ ve Aile ve Tüketici Bilimleri Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Oya HAZER'in konuşmacı olarak katıldığı "Toplumsal Değişme Sürecinde Aile ve Teknoloji" başlıklı seminer 20 Mayıs 2021 Perşembe günü gerçekleştirilmiştir. İzlemek için tıklayınız.