Seni Bekliyoruz!
Hacettepe Üniversitesi Tanıtım Günleri bu yıl 29-31 Temmuz tarihleri arasında Beytepe Yerleşkesi'nde gerçekleştirilecek. Hayatın bütün renkleri burada.. Peki ya sen?
Pandemi ve Aile Webinar Serisi-13 Ocak 2021

Aile ve Tüketici Bilimleri Bölümü tarafından, “Pandemi ve Aile” Webinar Serisinin dördüncüsü, 13 Ocak 2021 Çarşamba günü gerçekleştirilmiştir.

Dr. Öğr. Üyesi M. Serhat Öztürk' ün moderatörlüğünde, üniversitemiz Psikoloji Bölümü Öğr. Üyesi Doç. Dr. Sedat Işıklı'nın  konuşmacı olarak katıldığı “Küresel Salgının Psikolojik Etkileri ve Başa  Çıkma Yolları” başlıklı semineri izlemek için tıklayınız.