Cumhuriyet'imizin 100. yılı kutlu olsun. Daha nice yüz yıllara..
Acı Kaybımız
Etkinlikler

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Aile ve Tüketici Bilimleri Bölümü tarafından, “Pandemi ve Aile” Webinar Serisinin ilki, 4 Aralık 2020 Cuma günü saat 16.00’da  gerçekleştirilmiştir. Prof. Dr. Oya Hazer moderatörlüğünde, Dr. Öğr. Üyesi M. Serhat Öztürk'ün konuşmacı olarak katıldığı 'Covid-19 Pandemi Döneminde Ailelerde Çatışma ve Birlik-Beraberlik Araştırması' başlıklı semineri izlemek için tıklayınız.

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Aile ve Tüketici Bilimleri Bölümü tarafından, “Pandemi ve Aile” Webinar Serisinin ikincisi, 11 Aralık 2020 Cuma günü saat 16.00’da gerçekleştirilmiştir. Dr. Öğr. Üyesi Esna Betül Buğday moderatörlüğünde, Prof. Dr. Nuray Kırdı’nın (İstanbul Aydın Üniversitesi) konuşmacı olarak katıldığı “Covid-19 Pandemi Döneminde Ailelerde Fiziksel Aktivite” başlıklı semineri izlemek için tıklayınız.

Aile ve Tüketici Bilimleri Bölümü tarafından, “Pandemi ve Aile” Webinar Serisinin üçüncüsü, 24 Aralık 2020 Perşembe günü gerçekleştirilmiştir. Prof. Dr. Oya Hazer moderatörlüğünde, üniversitemiz Çocuk Gelişimi Bölümü Öğr. Üyesi Prof. Dr. Pınar Bayhan'ın  konuşmacı olarak katıldığı “Covid-19 Günlerinde Çocuğu Anlamak ve Çocukla İletişim” başlıklı semineri izlemek için tıklayınız.

Aile ve Tüketici Bilimleri Bölümü tarafından, “Pandemi ve Aile” Webinar Serisinin dördüncüsü, 13 Ocak 2021 Çarşamba günü gerçekleştirilmiştir. Dr. Öğr. Üyesi M. Serhat Öztürk' ün moderatörlüğünde, üniversitemiz Psikoloji Bölümü Öğr. Üyesi Doç. Dr. Sedat Işıklı'nın  konuşmacı olarak katıldığı “Küresel Salgının Psikolojik Etkileri ve Başa  Çıkma Yolları” başlıklı semineri izlemek için tıklayınız.

Aile ve Tüketici Bilimleri Bölümü tarafından, “Pandemi ve Aile” Webinar Serisinin beşincisi, 24 Mart 2021 Çarşamba günü gerçekleştirilmiştir. Prof. Dr. Oya HAZER'in  moderatörlüğünde, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Uzm. Dr. Orhan KOÇ'un konuşmacı olarak katıldığı "Pandemi Döneminde Yaşlı Refahı" başlıklı semineri izlemek için tıklayınız.

Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Aile ve Tüketici Bilimleri Bölümü ile TÜPADEM işbirliğiyle hazırlanan “Pandemi ve Aile” Webinar Serisi kapsamında, bölüm öğretim üyemiz ve TÜPADEM Müdürü Prof. Dr. Arzu ŞENER'in moderatör/konuşmacı, bölüm öğretim elemanlarımızdan Arş. Gör. Sevde YÜCEL'in konuşmacı olarak katıldıkları "Covid-19 Sürecinde Tüketicilerin Tüketim ve Finansal Davranışları" başlıklı semineri izlemek için tıklayınız.

Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Aile ve Tüketici Bilimleri Bölümü tarafından “Pandemi ve Aile” Webinar Serisi kapsamında, 15 Mayıs Uluslararası Aile Günü nedeniyle Doç. Dr. Selda COŞKUNER AKTAŞ'ın moderatörlüğünde, üniversitemiz Nüfus Etütleri Enstitüsü Nüfusbilim Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmet KOÇ ve Aile ve Tüketici Bilimleri Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Oya HAZER'in konuşmacı olarak katıldığı "Toplumsal Değişme Sürecinde Aile ve Teknoloji" başlıklı seminer 20 Mayıs 2021 Perşembe günü gerçekleştirilmiştir. İzlemek için tıklayınız.